Oplossingsgerichte Korte Psychotherapie

Oplossingsgerichte Korte Psychotherapie​

Bij oplossingsgerichte korte psychotherapie richten we ons voornamelijk op de oplossing in plaats van op het probleem. Tijdens deze sessies wordt er een wonder vraag gesteld hiermee zetten we jou op een ander spoor van denken. Hierbij ga je zelf aan de slag en is de therapeut enkel de support. De oplossingen zijn per persoon en situatie verschillend. Dit maakt dat deze oplossingen goed in jouw eigen levensstijl zijn te plaatsen.

Korte termijn

Als je met bepaalde levensvragen zit of onduidelijkheid hebt, kan oplossingsgerichte korte psychotherapie hier goed bij helpen. Je kijkt anders naar een bepaalde situatie en denkt in oplossingen.

Lange termijn

Als je nu In de toekomst weer tegen zo’n situatie of vragen aanloopt, weet je nu hoe je hiermee moet omgaan. Je weet nu wat voor vragen je aan jezelf moet stellen om een duidelijk antwoord te krijgen op de situatie.

Bel mij voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 
Open chat
💬 Advies nodig?
Hallo 👋
Mijn naam is Tamara de Tourton Bruyns. Kampt u met klachten of problemen van psychische aard, dan kunt u voor professioneel advies en begeleiding bij mij terecht.